Behöver du byggfolietejp?

jan - 07
2019

Behöver du byggfolietejp?

Är du i behov av byggfolietejp? Byggfolietejp är en tejp som fungerar väl med så kallad byggfolie. Denna sortens tejp används när man vill skarva och täta material av olika slag. Kanske är det så att du håller på med ett byggprojekt? Då är det inte fel att se till att det håller tätt. Man vill inte att det ska komma in ånga, luft eller fukt. 

Det är då man använder sig av byggfolie samt byggfolietejp. Passar perfekt när du ska göra en ångspärr till exempel. En ångspärr har man så att själva isoleringen ska hålla sig torr. Därför är det bra att tejpa alla skarvar med rätt sorts tejp så att inget sipprar in, eller att tejpen släpper.

Tejp som passar för byggfolie

Byggfolietejp är något man ofta använder tillsammans med just byggfolie, men det går även att använda denna tejp på andra sorters material. Denna tejpen går utmärkt att ha oavsett vilken typ av ångspärr du har. Denna tejpen är bra att satsa på eftersom att den ser till att fukten håller sig borta. Fukt man sippra in i isoleringen om du inte använder dig av ångspärr eller om du väljer att tejpa den med fel sorts tejp.